MEET UP

Ben jij een Westlandse talentvolle sporter? Meld je aan voor de MEET UP!

MEET UP

De Topsport Westland MEET UP biedt jou als talentvolle sporter (met of zonder NOC*NSF status) de mogelijkheid om jezelf te presenteren aan mogelijke sponsoren, Westlandse ondernemers. Op deze manier kan je een materiële bijdrage ontvangen om jouw doel te realiseren.

Het is belangrijk om je vraag zo concreet mogelijk te formuleren. Hierbij kan je denken aan de aanschaf van sportmaterialen, deelname aan een trainingsstage, vervoer naar je trainingen, etc.

Voor wie?

Ben jij 12 jaar of ouder, woonachtig en/of geboren in Westland, topsporter en/of een talent zonder NOC*NSF-status maar doe je wel mee aan een NK, EK of WK, dan is deelname aan de MEET UP iets voor jou!

Hoe werkt het?

Tijdens de MEET UP krijg je drie minuten de tijd om jouw behoefte te presenteren (pitchen) voor het bedrijfsleven. Ondernemers kunnen hier vervolgens op reageren en zorgen dat jouw doel wordt gerealiseerd.

Als jij pitcht vindt het bedrijf het ook leuk om iets terug te krijgen. Zo kun je bijvoorbeeld aanbieden om een keer een clinic te geven binnen een bedrijf, een presentatie te geven en/of de sponsor vermelden op jouw social media kanalen.

De MEET UP biedt altijd een interactief programma, waarbij naast de pitches ook altijd een korte lezing is van een (oud)sporter/coach.

Pitchen: hoe doe je dat?

Wil jij ook een keer pitchen? Wij hebben verschillende tips & tops om je pitch zo goed mogelijk voor te bereiden. Hierbij ondersteunen we je graag! Je kunt hiervoor contact opnemen met Ilse de Ruijt via pr@topsportwestland.nl

Direct naar aanmelden

Succesverhaal: Mandy van den Berg (voetbal)

Mandy van den Berg is profvoetballer bij Reading FC en heeft onlangs een gouden medaille behaalt tijdens het EK voetbal. Zij is haar carrière ooit begonnen bij Westlandia en vervolgens bij ADO Den Haag en Oranje. Zij wide zowel bij ADO als bij Oranje in Papendal de trainingen volgen. Met het openbaar vervoer zou ze enkele trainingen missen. Tijdens een van de sportcafé’s heeft zij een pitch gehouden en een oproep gedaan voor vervoer. Een groep Westlandse ondernemers van Westland United zijn op haar vraag ingegaan en hebben een auto beschikbaar gesteld.
Doordat ze zowel bij ADO als bij Oranje haar trainingsschema kon afwerken heeft ze ook de transfer kunnen maken van ADO Den Haag naar Denemarken. Via Liverpool speelt ze nu bij Reading FC en is aanvoerster van Oranje.

Aanmelden voor MEET UP