Financiële voorzieningen

Jij hebt een specifiek doel en daar zoek je financiële ondersteuning voor?

Topsportfonds Westland

Bij Topsportfonds Westland kan je een aanvraag indienen voor middelen en activiteiten die nodig zijn om jouw sporttalent te ontwikkelen. Bijvoorbeeld: reiskosten voor een trainingskamp, aanschaf van sportmaterialen, deelname aan een trainingsstage en/of medische kosten.

Voor wie?
Westlandse sporters met een NOC*NSF-status.

Wil je meer weten over de voorwaarden en mogelijkheden klik dan op onderstaande button.

Meer info

Talentboek

Talentboek is een landelijke website voor crowdfunding en hét podium in Nederland waar jij als sporttalent jezelf professioneel kan presenteren om zo donateurs en sponsors te werven. Talentboek wil hiermee bijdragen aan de ontwikkeling van talenten in de sport.

Voor wie?
Talenten met een NOC*NSF status en talenten zonder NOC*NSF status die meedoen aan een NK, EK of WK.

Hoe werkt het voor talenten?
Op www.talentboek.nl kan je een profiel aanmaken en aangeven wat je nodig hebt om jouw ambities waar te maken en hiervoor donaties te ontvangen. Het gaat hierbij onder andere om materialen, trainingskampen, reiskosten maar bijvoorbeeld ook om de kosten van goede begeleiding.

Hoe werkt het voor donateurs?
Veel talenten willen voor de donatie graag iets terug doen. Hierbij kan je denken aan een clinic, een presentatie in een bedrijf of een vermelding van een bedrijf op social media of sportkleding. Tegenprestaties verschillen per talent. Sommige talenten gaan zelfs taarten bakken. Op deze wijze leren talenten als het ware om te ondernemen.

Meer info

Filiorum Future

Filiorum Future biedt Westlandse kinderen en jongeren die talentvol zijn, maar belemmerd worden door financiële of omgevingsfactoren een kans door middel van financiële ondersteuning. Wil je meer weten?

Meer informatie

Kunnen wij je helpen?