Over ons

Wie zijn wij eigenlijk?

Topsport westland

Topsport Westland werkt samen met het Westlandse bedrijfsleven, sportverenigingen en organisaties om sporters verder te helpen in hun ontwikkeling en daarmee een stap dichterbij hun doel te brengen. Dit doen wij voor individuele sporters en teams.

Onze missie: Topsport Westland wil talentvolle, Westlandse sporters naar een hoger niveau brengen door kennis te delen, een netwerk te bieden en publiciteit te genereren. Zodat deze sporters een voorbeeld kunnen zijn voor alle Westlanders en de gemeente Westland wereldwijd promoten.

Onze visie: Topsport Westland initieert, organiseert en faciliteert hét platform waar topsporters, sporttalenten en ambitieuze sportverenigingen samenkomen om het topsportklimaat in Westland te verbeteren en jongeren te inspireren en enthousiasmeren.

Samen werken aan topsport

Topsport Westland is een initiatief van Gemeente Westland en werkt samen met de volgende partners:

  • Gemeente Westland
  • Westlandse sportverenigingen
  • Ondernemers en organisaties op gebied sport
  • Den Haag Topsport
  • NOC*NSF

Stichting Topsport Westland

Stichting Topsport Westland is verantwoordelijk voor de uitvoering van het topsportbeleid van Westland. Stichting Topsport Westland heeft een bestuur van viijf leden, die zich met veel enthousiasme inzetten om topsporters en talenten in Westland te faciliteren en topsport in Westland op de kaart te zetten. De leden zijn:

Edwin Zuidgeest (voorzitter)
Ilse Zwinkels (secretaris)
John Vreugdenhil (penningmeester)
Ben van der Valk (accountmanager sporters en verenigingen)
Jeffrey van den Berghen (accountmanager sporters en verenigingen)
Erik Schilderman (evenementen)
Sarah Hogervorst (content)
Nienke Loomans Strijbis (content)