Ambassadeurs

Maak kennis met de ambassadeurs van Topsport Westland

Topsport Westland ambassadeurs

Westland heeft een mooie geschiedenis met topsporters uit de regio en ook nu zijn er Westlandse topsporters die op het hoogste niveau strijden op een internationaal podium. Al eeuwenlang inspireert sport en zijn sporters boegbeelden, zeker voor kinderen. Om de Westlandse topsport een gezicht te geven willen we de ambassadeurs van Topsport Westland onthullen. Uiteraard zijn we als Topsport Westland trots op deze ambassadeurs. Met hun sportprestaties en talent enthousiasmeren ze Westlanders om te gaan sporten en laten ze zien dat je door hard te werken je doelen kunt bereiken. Daarnaast zijn de ambassadeurs een inspiratiebron voor Westlandse kinderen en Westlands sporttalent. Lees verder om kennis te maken met de ambassadeurs.

Dirk van Duijvenbode

Dirk van Duijvenbode traint iedere dag en heeft in 2020 een topjaar gehad. Momenteel staat hij op nummer 32 van de wereldranglijst. Zijn grootste prestaties zijn: Finale World Grand Prix 2020, kwartfinales EK 2020, Players championships finals en het WK 2021. Zijn sportdoel voor 2021 is minimaal 2 kwartfinales behalen op major toernooien. Sinds dit jaar is Dirk ook een van de ambassadeurs van Topsport Westland. De bijnaam van Dirk van Duijvenbode is ‘Aubergenius’. Dit komt omdat hij bij een auberginekweker werkt in ‘s-Gravenzande. Hij hoopt op een mooie samenwerking met Topsport Westland en wil graag andere topsporters in het Westland inspireren.

Dirk volgen op Facebook? Klik hier Instagram

Ricardo van der Ende

Ricardo van der Ende behaalde in zijn gehele topsport carrière al 24 titels. Als 11-jarige werd hij zelfs al Nederlands kampioen minikart. Zijn grootste prestaties zijn: In de BMW3 serie, 4 keer Europees kampioen geworden en als kers op de taart werd hij wereldkampioen autoracen in de Formule Ford. Zijn doel voor 2021 is dan ook winnen! Wellicht ben je Ricardo wel eens tegengekomen bij de ‘Van der Ende racing Inn’ in Poeldijk, die hij samen met zijn broer Jacky heeft overgenomen van zijn ouders. Als ambassadeur van Topsport Westland wil Ricardo andere sporters helpen en vragen beantwoorden, die ook een gemotoriseerde sport beoefenen.

Ricardo volgen op Facebook? Instagram

Mandy van den Berg

Mandy begon in haar jeugd met voetballen bij RKVV Westlandia in Naaldwijk. In haar carrière speelde ze onder andere voor ADO Den Haag, Liverpool en Valencia. In juni 2020 tekende ze een tweejarig contract bij PSV. In 2010 debuteerde ze in het Nederlands Elftal. In 2017 behaalde ze een bijzonder resultaat om voor de eerste keer in Nederlandse geschiedenis Europees kampioen te worden met het Nederlands dames elftal. Mandy komt graag in het Westland en wil graag talenvolle jeugd ondersteunen bij het behalen van hun doelen.

Foto: (c) PSV Media

Mandy volgen op Facebook? Instagram

Thiemo de Bakker

Thiemo is begonnen met tennissen bij LTC ‘s-Gravenzande. Daar is hij nog steeds verbonden mee, omdat zijn moeder voorzitter is van de vereniging. Uitkomen voor Nederland in de Davis Cup is een van zijn mooiste sportmomenten. De sfeer is super en daarnaast ook bijzonder om samen met een team te strijden voor Nederland. Thiemo zijn beste prestaties zijn: 3 keer een derde ronde behaald in een grandslam toernooi en nummer 1 van de wereld bij de jeugd. In de samenwerking met Topsport Westland wil Thiemo de jeugd met zijn ervaring helpen om hun doelen te kunnen bereiken.

Foto: (c) Jan- Willem de Lange

Thiemo volgen op Facebook? Instagram

Kaspar Hamminga

 Kaspar is opgegroeid in s-Gravenzande. Ook heeft hij hier zijn eerste golf gepakt en is verslaafd geraakt aan surfen. Tot op de dag van vandaag is hij nog steeds veel op de Westlandse stranden te vinden aangezien zijn surfschool zich op slag Vlugtenburg bevindt. In 2015, 17, 18 en 19 werd hij Nederlands kampioen surfen. Zijn mooiste sportmoment: Heat tegen ‘’The GOAT’’ van het surfen Kelly Slater 11 voudig wereldkampioen, tijdens het WK golfsurfen in 2018. Kaspar zijn sportdoel voor 2021 is wederom Nederlands kampioen worden en deelname aan het EK en WK. Kasper hoopt als ambassadeur van Topposrt Westland talentvolle en gedreven Westlanders sporters te inspireren en te helpen.

Kaspar volgen op Facebook? Instagram