John Vreugdenhil

Stel jezelf eens voor..

Mijn naam is John Vreugdenhil, ik ben woonachtig in Naaldwijk, getrouwd met Linda en vader van Thijs, Floor en Sem. Sinds 2017 ben ik penningmeester bij Topsport Westland. Naast actief penningmeester bij de stichting ben ik werkzaam als accountant bij Alfa Accountants. In mijn vrije tijd ga ik graag een rondje hardlopen, of speel ik een potje zaalvoetbal.

Kan je meer vertellen over jouw functie binnen Topsport Westland?

Edwin Zuidgeest en ik kennen elkaar al een lange tijd, toen ze bij Topsport Westland opzoek waren naar iemand met financiële kennis en affiniteit met sport werd er bij mij aangeklopt.

Als penningmeester zorg ik er voor dat we niet te veel geld uitgeven ;). Daarnaast verzorg ik de contacten met Gemeente Westland, stel ik de verantwoording op voor de ontvangen subsidie, help ik financiële vragen te beantwoorden van sporters en verenigingen en verzorg ik de betalingen.

Wat hoop je in de toekomst te bereiken met Topsport Westland?

Een organisatie die in heel het Westland bekend is als hét platform waar topsporters, sporttalenten en ambitieuze sportverenigingen samenkomen om het topsportklimaat in Westland te verbeteren en jongeren te inspireren en enthousiasmeren.

John graag aan je netwerk toevoegen? Bekijk zijn LinkedIn

Kunnen wij je ergens mee helpen?