Ilse Zwinkels

STEL JEZELF EENS VOOR..

Mijn naam is Ilse Zwinkels en ik kom uit Naaldwijk.

Via een aantal oud-leden van Topsport Westland heb ik in 2017 voor het eerst kennisgemaakt met de stichting. Sindsdien ondersteun ik Topsport Westland bij de communicatie. Hierbij kun je denken aan persberichten schrijven, de website voorzien van nieuwsberichten, meewerken aan de maandelijkse pagina in Groot Westland etc. We hebben inmiddels met het bestuur al mooie en inspirerende evenementen mogen organiseren zoals het Sportfestival, maar daarnaast ook kunnen ondersteunen in persoonlijke successen van Westlandse topsporters. Dit geeft heel veel energie.

Toen ik 7 jaar was ben ik begonnen met tennis en speel nog steeds met veel plezier en fanatisme bij LTC Naaldwijk. Naast wekelijks tennissen vind ik het ook leuk om af en toe een rondje te fietsen op de racefies of mee te doen aan een bootcamp.

KAN JE MEER VERTELLEN OVER JOUW FUNCTIE BINNEN TOPSPORT WESTLAND?

Via een aantal oud-leden van Topsport Westland heb ik kennisgemaakt met de stichting. Ik pak een deel van de communicatie, hierbij kun je denken aan persberichten schrijven, de website voorzien van nieuwsberichten, meewerken aan de maandelijkse pagina in Groot Westland etc

WAT HOOP JE IN DE TOEKOMST TE BEREIKEN MET TOPSPORT WESTLAND?

Ik hoop dat we de komende jaren meer aandacht kunnen generen voor Topsport Westland, zodat we de Westlandse talenten kunnen ondersteunen waar mogelijk. Hopelijk vloeien hier een aantal mooie sportprestaties uit voort.