Erik Schilderman

STEL JEZELF EENS VOOR..

Mijn naam is Erik Schilderman en ik hou van een (sportieve) uitdaging! Ik woon mijn gehele leven (met een korte uitstap naar Rotterdam) al in Naaldwijk. Een geboren en getogen Westlander en vanaf jongs af aan zit ik op voetbal. Teamsport is voor mij dan ook erg belangrijk, maar daarnaast hou ik ervan om mezelf uit te dagen. Zo heb ik drie jaar op rij deelgenomen aan het evenement Alpe d’HuZes, waarbij ik met een sportieve presentatie zoveel mogelijk geld kon inzamelen voor het goede doel.

In het dagelijks leven werk ik als Projectleider bij Stichting Wereldhavendagen, een organisatie dat jaarlijks met een grootschalig evenement laat zien wat de Rotterdamse haven allemaal te bieden heeft. Organiseren en evenementen zijn dan ook mijn passie en ik ben blij dat ik sinds januari 2020 aan de slag kan gaan bij Stichting Topsport Westland.

KAN JE MEER VERTELLEN OVER JOUW FUNCTIE BINNEN TOPSPORT WESTLAND?

Na de opleiding Vrijetijdsmanagement (heeft tegenwoordig de naam Leisure & Events Management) aan Hogeschool Rotterdam wist ik dat ik graag wilde werken in de evenementenbranche. Daarnaast heeft sport altijd mijn passie gehad. Na de opleiding ben ik terecht gekomen bij Stichting Wereldhavendagen. Ik miste nog de verbinding met sport, die ik nu bij Stichting Topsport Westland heb gevonden. De meeste bestuursleden ken ik al een lange tijd en ik vind het dan ook bijzonder dat ik voor de Stichting aan de slag mag gaan. Jaarlijks organiseert Topsport Westland evenementen (Meet-ups en workshops) en daarnaast bestaat de Stichting dit jaar tien jaar. Reden voor een feest! En ik ben de gelukkige die mag helpen bij de organisatie van deze evenementen.

WAT HOOP JE IN DE TOEKOMST TE BEREIKEN MET TOPSPORT WESTLAND?

Een organisatie die in heel het Westland bekend is als hét platform waar topsporters, sporttalenten en ambitieuze sportverenigingen samenkomen om het topsportklimaat in Westland te verbeteren en jongeren te inspireren en enthousiasmeren.

Erik toevoegen aan je netwerk? Bekijk zijn LinkedIn