Edwin Zuidgeest

Stel jezelf eens voor..

Mijn naam is Edwin Zuidgeest en ik ben vanaf juni 2012 ben ik betrokken bij Stichting Topsport Westland. Eerst als bestuurslid Marketing, Communicatie en events en sinds 1 januari 2019 als voorzitter. Ik woon al mijn hele leven in Naaldwijk en werk bij Werkse! in Den Hoorn om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan de slag te helpen. In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk uren te sporten, dat is ook wel nodig als triatleet 😊.

KAN JE MEER VERTELLEN OVER JOUW FUNCTIE BINNEN TOPSPORT WESTLAND?

Na mijn studie Sport, Management en Communicatie heb ik 5 jaar topsportevenement georganiseerd in sporten als Handbal, Volleybal, Basketbal en Paardensport. Toen ik een carrièreswitch maakte, miste ik de dinamiek van de topsport en heb ik mij bij Topsport Westland gemeld.

Als voorzitter houd ik mij bezig met de algemene zaken, ben ik contactpersoon voor verschillende netwerkpartijen zoals de gemeente en een aantal partners, bemoei ik mij met de communicatie en mag presentator zijn van onze MEET UP’s. Daarnaast weten mensen mij inmiddels voor allerlei zaken te vinden, dus ben af en toe een trechter voor de organisatie, maar kan gelukkig veel delen met de rest van het bestuur.

WAT HOOP JE IN DE TOEKOMST TE BEREIKEN MET TOPSPORT WESTLAND?

Mijn doel met Stichting Topsport Westland is dat wij een inspirerend kennisnetwerk vormen waar talentvolle sporters terecht kunnen voor allerlei vormen van ondersteuning. Tevens wil ik graag oud sporters aan ons binden en de Westlander beter op de hoogte brengen van topsportnieuws, topsportprestaties en topsport events binnen de gemeentegrenzen waar Westlanders op het hoogste (jeugd)niveau actief zijn.

Edwin graag aan je netwerk toevoegen? Bekijk zijn LinkedIn