Team

Het Topsport Westland Team bestaat uit verschillende vrijwilligers. Meer weten over ons?

Edwin Zuidgeest | #Voorzitter

Mijn naam is Edwin Zuidgeest en ik ben vanaf juni 2012 ben ik betrokken bij Stichting Topsport Westland. Eerst als bestuurslid Marketing, Communicatie en events en sinds 1 januari 2019 als voorzitter.

Als voorzitter houd ik mij bezig met de algemene zaken, ben ik contactpersoon voor verschillende netwerkpartijen zoals de gemeente en een aantal partners, bemoei ik mij met de communicatie en mag presentator zijn van onze MEET UP’s.

Meer weten over Edwin?

Ilse Zwinkels | #Secretaris

Mijn naam is Ilse Zwinkels en ik kom uit Naaldwijk.

Via een aantal oud-leden van Topsport Westland heb ik in 2017 voor het eerst kennisgemaakt met de stichting. Sindsdien ondersteun ik Topsport Westland bij de communicatie. Hierbij kun je denken aan persberichten schrijven, de website voorzien van nieuwsberichten, meewerken aan de maandelijkse pagina in Groot Westland etc. We hebben inmiddels met het bestuur al mooie en inspirerende evenementen mogen organiseren zoals het Sportfestival, maar daarnaast ook kunnen ondersteunen in persoonlijke successen van Westlandse topsporters. Dit geeft heel veel energie.

Meer weten over Ilse?

John Vreugdenhil | #Penningmeester

Mijn naam is John Vreugdenhil en woonachtig in Naaldwijk. Sinds 2017 ben ik penningmeester bij Topsport Westland.

Als penningmeester zorg ik er voor dat we niet te veel geld uitgeven ;). Daarnaast verzorg ik de contacten met Gemeente Westland, stel ik de verantwoording op voor de ontvangen subsidie, help ik financiële vragen te beantwoorden van sporters en verenigingen en verzorg ik de betalingen.

Meer weten over John?

Ben van der Valk | #Accountmanager

Mijn naam is Ben van der Valk en ik woon in Naaldwijk. Sinds 2019 ben ik accountmanager bij Topsport Westland.

Als accountmanager probeer ik sportverenigingen, trainers/begeleiders en sporttalenten te koppelen met onze organisatie. Zo kunnen we als stichting goed signaleren waar er hulp nodig is en dit om zetten naar daadkracht.

Meer weten over Ben?

Jeffrey van den Berghen | #Accountmanager

Mijn naam is Jeffrey van den Berghen en en woonachtig in Naaldwijk. Sinds 2019 ben ik accountmanager bij Topsport Westland.

Als accountmanager houd ik contact met de sporters en sportverenigingen, het doel is ook om deze regelmatig te bezoeken. Zo kunnen we als stichting goed signaleren waar onze talenten of verenigingen hulp bij nodig hebben en dit om te zetten naar daadkracht.

Meer weten over Jeffrey?

Erik Schilderman | #Content&Events

Mijn naam is Erik Schilderman en ik hou van een (sportieve) uitdaging! Ik woon mijn gehele leven (met een korte uitstap naar Rotterdam) al in Naaldwijk.

Jaarlijks organiseert Topsport Westland evenementen (Meet-ups en workshops) en daarnaast bestaat de Stichting dit jaar tien jaar. Reden voor een feest! En ik ben de gelukkige die mag helpen bij de organisatie van deze evenementen.

Meer weten over Erik?

Sarah Hogervorst | #Content

Mijn naam is Sarah Hogervorst en sinds 2019 ben ik bij de stichting betrokken als afstudeerstudent. Na mijn afstuderen ben ik met veel plezier officieel bestuurslid geworden.

Na mijn afstuderen ben ik verantwoordelijk geworden voor de website en Social Media. Daarnaast ondersteun ik bestuursleden met verschillende werkzaamheden.

Meer weten over Sarah?

Kunnen wij je helpen?