Verrassing voor onze Westlandse Topsporters

Het is niet gebruikelijk dat de toegevoegde waarde van Topsport Westland in presentjes zit, maar in deze dagen van lock-down en wederom nieuwe beperkingen, heeft Topsport Westland een actie opgezet om alle topsporters uit Westland te verrassen. Alle bestuursleden hebben bij onze Westlandse topsporters voor de deur gestaan om corona-proof een kerstpresentje te overhandigen. Daarnaast was ook Wethouder van sport in Westland: Pieter Varekamp aanwezig bij het overhandigen van de presentjes om de sporters een hart onder de riem te steken.

Alle sporters ontvingen een bromelia, met de naam: ‘Guzmania Hope’. Iedereen kan een beetje extra hoop gebruiken. Het gehele bestuur van Topsport Westland hoopt onder andere snel op een Covid –vaccin en dat we in 2021 weer “normaal” kunnen sporten en er weer volop wedstrijden zijn in dit olympische jaar. Ook is er een gezond sapje overhandigd aan de sporters.
Vele positieve en enthousiaste reacties ontving het bestuur van Topsport Westland over de kerstattentie. Ook vanuit ouders van topsporters werden er mooie woorden gesproken, dat ze zich zeer gesteund voelden. ‘Dat is natuurlijk waar we het voor doen en waar wij als bestuur ook de energie van krijgen om er ook in 2021 weer vol enthousiasme tegenaan te gaan.’

Op maandag 7 december werd er door Topsport Westland een digitale MEET UP georganiseerd, die iedereen van topsporter tot sportliefhebber laat inzien wat je kunt doen om jezelf te motiveren om actief in beweging te komen. Heb je de MEET UP gemist? Dan kun je deze via www.topsportwestland.nl in zijn geheel terug kijken.