Uitnodiging Topsport Westland MEET UP

YES! We kunnen weer aftellen naar de MEET UP van Topsport Westland op maandag 28 oktober!

Dit keer staat het terugkerende evenement in het teken van (Top)Sport en Voeding. Samen met professionele sprekers op het gebied van sport en voeding maken we er een leuke inspirerende avond van. Ook je smaakpapillen worden getest. We zijn er super trots op dat we de mogelijkheid hebben gekregen om bij één van de meest toonaangevende bedrijven rondom voeding de MEET UP te mogen organiseren; Koppert Cress! Iedereen; van sporter tot sportliefhebber, van trainer tot ouder is welkom! Zet dus in de agenda, 28 oktober om 19.30 uur ben je welkom!
*

PROGRAMMA
Amuse: Welkom
Welkom door Edwin Zuidgeest, voorzitter Stichting Topsport Westland.

Voorgerecht: Koppert Cress
Koppert Cress is gespecialiseerd in ‘Cressen’, zaailingen van unieke planten, met elk hun eigen, verrassende invloed op de zintuigen. Smaak, geur, gevoel of presentatie, er is een cress voor alle toepassingen. Daarnaast is Koppert Cress ambassadeur, aanjager, motivator en voorvechter voor gezondheid i.r.t. goede voeding. Hoog bezoek is voor Koppert Cress niet vreemd, zo is de Koningin ook al eens op bezoek geweest. Laat je inspireren door het bevlogen verhaal en leer hoe jij jouw voedingspatroon kan aanpassen naar een gezondere levensstijl.

Hoofdgerecht: Marjolein van Dop
Marjolein van Dop is een ervaren diëtiste en in 2013 samen met Monique Ammerlaan LijfStijl diëtisten gestart. Op zondag 8 september presenteerde Monique en Marjolein hun nieuwe boek ‘Doe effe gezond’. Tijdens MEET UP staat het thema Sportvoeding en gezin centraal. Hoe kan je goed eten als fanatiek (top)sporter en blijft het voor de rest van het gezin ook nog leuk. Elke dag pasta is tenslotte ook niet ideaal :).

Nagerecht: Test je kennis
Je kennis over sport en voeding wordt getest én je krijgt tips and tricks door middel van een interactieve quiz.

Borrel:
Gezellig napraten en laat je smaakpapillen verrassen tijdens een proeverij met cressen.

MEET UP informatie:
Datum: 28 oktober
Tijd: 19:30 uur
Locatie: Koppert Cress BV, De Poel 1 te Monster

Meld je snel aan via deze link
Bij je aanmelding kan je direct 2 introducees opgeven.