Uitnodiging Topsport Westland MEET UP!

Op 22 mei om 19.30 uur organiseert Topsport Westland de allereerste MEET UP. Een nieuw evenement voor iedereen die topsport in Westland een warm hart toe draagt.
Deze avond staat volledig in het teken van talentontwikkeling en groei. Vast een thema dat binnen uw vereniging speelt? Laat je inspireren door het volle programma met 2 sprekers die hun sporen hebben verdiend!

Henk Salome is o.a. succesvol oud ondernemer, voorzitter van MKB Westland en voorzitter van tennisvereniging LTC en neemt ons mee in de ontwikkelingen van de groeiende tennisvereniging. Recent is de nieuwbouw geopend door Richard Krajicek, maar de weg daar naar toe was niet zonder hobbels? Hoe is dit proces verlopen? Gefinancierd? En welke tips kan Salome je geven?

Richard Grootscholten ademt sport, na een carrière als sportdocent, een zeer succesvolle periode als hoofdcoach van RKVV Westlandia is hij het profvoetbal in gegaan. Bij Sparta Rotterdam en voetbalclubs in Canada, Rusland en Polen is Grootscholten verantwoordelijk geweest voor de professionalisering van de jeugdopleiding, of het volledige voetbaltechnische gedeelte. De laatste jaren was hij hoofd van de Feyenoord Academie, één van de meest succesvolle jeugdopleidingen van Nederland. Grootscholten kan als geen ander vertellen wat er zo belangrijk is aan talentherkenning, -ontwikkeling en hoe je hier als vereniging en/of trainer mee om kan gaan.

Natuurlijk wordt ook het nieuwe bestuur van Topsport Westland gepresenteerd en krijg je een beeld van de ambitie en plannen van de stichting voor de komende periode.

Al met al een fantastische avond die je niet mag missen!

Klik hier om je aan te melden.