Presentatie ‘publiekstrekker’ Profronde Westland tijdens Topsportcafé

De Profronde Westland staat zoals gebruikelijk de donderdag ná de Tour de France op het programma. De week voorafgaand worden doorgaans de laatste toprenners gepresenteerd. Voor komende editie hebben Profronde Westland en Topsport Westland de handen in één geslagen.

“Omdat ons Topsportcafé op 26 juli a.s. in het teken staat van wielrennen leek ons dit een gouden combinatie” aldus Edwin Zuidgeest, bestuurslid van Topsport Westland. “De samenwerking met de profronde was snel geregeld. Het Topsportcafé is een prachtig platform om meer bekend te maken over het deelnemersveld van de race in Wateringen. En de relaties van Profronde Westland zijn weer van harte welkom op het Topsportcafé voor een leuke wieleravond.”

Afwisselend programma
Tijdens het Topsportcafé op 26 juni wordt vanaf 17.00 uur gezamenlijk de laatste 30 km van de Touretappe naar Pau gekeken mét live-verslag en analyse van Team Sunweb profrenner en Poeldijker Lennard Hofstede. Daarna vertelt hij onder andere over zijn weg naar de top, de succesvolle Giro d’Italia van afgelopen voorjaar én natuurlijk worden de prestaties van zijn ploeg tijdens de Tour geanalyseerd.

Na een pitch van een aantal Westlandse internationals van het Nederlands Rolstoelhandbalteam die in december naar het EK gaan, krijgt de organisatie van de Profronde Westland de gelegenheid om de deelnemers van de SprintCup aan te kondigen. Met daarbij dus (hopelijk) nog een extra publiekstrekker!

Het Topsportcafé vindt plaats bij BARN47 (het oude CondorCity), aanmelden kan hier

Programma
17.00 uur – Ontvangst door Topsport Westland en Barn47
17.05 uur – Kijken van etappe + live verslag en analyse Lennard Hofstede
17.30 uur – Nabeschouwing etappe + interview Lennard Hofstede
18.00 uur – Pitch van de Westlandse internationals van het Rolstoelhandbalteam
18.15 uur – Food and Drinks
18.45 uur – Presentatie deelnemers SprintCup én ‘grote publiekstrekker’ Profronde Wateringen

Locatie
Barn47, Poeldijkseweg 47, Den Haag