Oproep aan alle Westlandse sportverenigingen

Sportverenigingen spelen een cruciale rol in de ontwikkeling van sporttalenten. Al ruim 10 jaar lang werkt Topsport Westland samen met verenigingen en organisaties om deze sporters verder te helpen in hun ontwikkeling en daarmee dichterbij hun doel te brengen. Bedankt daarvoor!

Om het verenigingsleven te vieren en meer kinderen aan het sporten te krijgen, organiseert Topsport Westland op zaterdag 14 mei 2022 het Westlands Sportfestival. Ons doel? Westlandse sportverenigingen een kans geven om zichzelf te presenteren en jong en oud te laten beleven hoe leuk jullie sport is.

Topsport Westland daagt jouw vereniging uit om jouw sport op een unieke manier te presenteren. Denk aan clinics, demonstraties of een andere mogelijkheid, maar laat vooral de deelnemers meedoen! Tijdens het Sportfestival dopen we de pleinen in het centrum van Naaldwijk om tot ware sportpleinen waar het sportaanbod van het Westland te proberen is. Voor een aantal binnensporten zullen we uitwijken naar Winkelcentrum De Tuinen.

Schrijf je snel in via deze link

Alle informatie op een rij:
Wat: Westlands Sportfestival powered by Topsport Westland
Wanneer: Zaterdag 14 mei, 10.00 uur t/m 17.00 uur.
Waar: Centrum van Naaldwijk: Wilhelminaplein, Van Tijnplein, Havenplein en Winkelcentrum De Tuinen.

Meer info volgt later, hou deze website in de gaten. Heb je nu al direct vragen? Bel met voorzitter Edwin Zuidgeest (0618419430) of mail je vraag naar info@topsportwestland.nl