Lennard Hofstede geeft live verslag van touretappe tijdens Topsportcafé

Waar in Frankrijk wordt gestreden om de gele trui, heeft Poeldijker en profwielrenner Lennard Hofstede een ‘rustige’ zomer. In plaats van zelf te koersen, zoals tijdens de Giro d’Italia eerder dit jaar, is Hofstede op dit moment in voorbereiding op het tweede gedeelte van het seizoen. Een mooie aangelegenheid voor het bestuur van Topsport Westland om hem eens te bellen.

“Zo gezegd zo gedaan” vertelt Edwin Zuidgeest, bestuurslid van de Stichting Topsport Westland. “We organiseren een aantal keer per jaar een Topsportcafé waar het bedrijfsleven en Westlandse topsport elkaar ontmoeten. Het doel is om een talentvol Westlandse topsporter een podium te geven en zijn hulpvraag (in materiaal, kennis of diensten) te pitchen aan de aanwezigen. Tijdens deze avond zorgen we ook altijd voor een inspirerend sportverhaal en dit keer dus volledig in het teken van wielrennen”.

Op 26 juli wordt vanaf 17.00 uur gezamenlijk de laatste 30 km van de Touretappe naar Pau gekeken mét live-verslag en analyse van Lennard Hofstede. Daarna vertelt hij onder andere over de succesvolle Giro d’Italia van afgelopen voorjaar én natuurlijk worden de prestaties van zijn ploeg tijdens de Tour geanalyseerd. “Het belooft een leuke en interessante avond te worden, die je als sport- of wielerliefhebber niet mag missen.” Het Topsportcafé vindt plaats in BARN47 (het oude CondorCity).

Programma
17.00 uur – Ontvangst door Topsport Westland en Barn47
17.05 uur – Kijken van etappe + live verslag en analyse Lennard Hofstede
17.30 uur – Nabeschouwing etappe + interview Lennard Hofstede
18.00 uur – Pitch talentvolle Westlandse topsporter
18.15 uur – Food and Drinks
18.45 uur – Verrassing

Locatie
Barn47, Poeldijkseweg 47, Den Haag

Aanmelden? Klik hier