Digitale MEET UP - 7 Dec

Motivatie en Belasting in Coronatijd

De tweede golf van de Coronacrisis houdt ons op dit moment in de ban. Hoewel het virus af lijkt te zwakken, kan het goed zijn dat jij kampt met verschillende (sportieve) tegenslagen.

Daarom staat Topsport Westland weer stil bij belangrijke thema’s binnen de sportcontext, welke momenteel misschien wel wat lastig blijken te zijn. Een goede reden om op 7 december om 19.30 uur een online MEET UP te organiseren. Gewoon vanuit huis, een (online) interactieve sessie waarbij professionele sprekers uit het werkveld aan het woord komen die jou kunnen helpen in deze moeilijke tijd.

Zo is het wellicht lastig om gemotiveerd te blijven, zonder doelen en meetmomenten zoals wedstrijden. Graag nemen we jullie mee in het effect van creativiteit om de motivatie hoog te houden. Daarnaast kunnen we ons goed voorstellen dat het lastig is om nu in te schatten hoeveel en hoe hard je moet trainen, en dat het snel ‘saai’ kan aanvoelen. Hoe ver kan je gaan? En hoe zit het met de fysieke aspecten van belasting en belastbaarheid? Tijdens de online MEET UP word jij hierin meegenomen.

Maar niet alleen het fysieke aspect bij sporten is belangrijk. Ook de omgevingsfactoren, de psyche en het sociale aspect zijn van groot belang bij (top)sporters. Misschien zelfs nu belangrijker dan ooit. Ook hier word jij tijdens deze avond bij geholpen. We willen namelijk wel dat jij weer zo goed mogelijk aan de start staat als het weer kan!

Programma:

De inhoud van de MEET UP ziet er als volgt uit:

19.30 uur - opening door de voorzitter
19.40 uur - inhoudelijk programma door professionele sprekers met onderwerpen als creativiteit, motivatie, uitdaging zoeken en outside-the-box denken
20.15 uur - interactie & vragenronde
20.45 uur - einde online MEET UP

Meld je snel aan via deze link