Bestuurslid Jeffrey van den Berghen stopt

De afgelopen jaren was Jeffrey van den Berghen accountmanager binnen Topsport Westland. Hij was een belangrijk gezicht en contactpersoon voor de sporters en verenigingen. Helaas passen de werkzaamheden van Topsport Westland niet meer in de overvolle agenda van Jeffrey, die naast vader, ondernemer, teammanager van het WWV offroadteam ook nog veel andere vrijwilligerstaken op zicht neemt. Jeffrey heeft zijn taken overgedragen binnen het bestuur en stopt per 1 juli 2022.

“Jeffrey is altijd scherp geweest op het belang van de sporters en talenten. ‘What’s in it fort hem’ was zijn continu zijn vraag. Daarnaast was Jeffrey (vooral vóór Corona) veel op trainings- of wedstrijddagen bij verenigingen op zoek naar talenten om kennis te laten maken met Topsport Westland.” Aldus voorzitter Edwin Zuidgeest. “Ik snap de overweging van Jeffrey om te stoppen, maar vind het wel erg jammer. We zijn al op zoek naar een vervanger, maar dit valt niet mee. Het zijn grote schoenen om te vullen”

Mocht je het leuk lijken om de Westlandse sporters en talenten een stapje verder te helpen, bel met voorzitter Edwin Zuidgeest (0618419430). Hij zal je vertellen wat Topsport Westland precies doet en welke hulp de stichting nog kan gebruiken.