MEET UP

In dit nieuwe concept staat de Westlandse (top)sport centraal. Met inspirerende sprekers en relevante thema’s maken we er een unieke avond van.

Topsport Westland MEET UP

Na de succesvolle jaren van het Topsport Westland Sportcafé is het per 2019 tijd voor een nieuw concept. Topsport Westland MEET UP is geboren.

In dit nieuwe concept staat de Westlandse (top)sport centraal. Twee keer per jaar wordt er een actueel thema bepaald en worden de beste (lokale) sprekers uitgenodigd om je een informatieve en inspirerende avond te bieden. Per MEET UP richten we ons op een specifieke doelgroep uit de Westlandse (top)sport wereld. Dus ben jij trainer, bestuurder, talentvol sporter, ondernemer, ouder van een talentvol sporter, sportfan, lid van de technische commissie, politiek actief of gewoon geïnteresseerd. Je bent welkom bij de MEET UP’s!

Kijk voor de alle (top)sport evenementen in de “Evenementenkalender”.

Evenementenkalender Schrijf je in voor de DIGITALE MEET UP - Motivatie en Belasting in Coronatijd

MEET UP - Sport en Voeding | 28 oktober 2019

Maandag 28 oktober vond bij Koppert Cress de tweede MEET UP van dit jaar plaats met als thema: Sport en Voeding. Vanwege de vele aanmeldingen werd de inschrijving al half oktober gesloten en ontving het bestuur van Topsport Westland meer dan 110 sporters, sportliefhebbers, trainers, ouders, sportbestuurders, ondernemers etc. Het was een inspirerende en afwisselende avond met voor ieder wat wils.

Edwin Zuidgeest, voorzitter van Stichting Topsport Westland, trapte de avond af om een bomvolle zaal te informeren over de doelen van Topsport Westland. Ook Natasja van der Lely, Stijn Baan en Marjolein van Dop deelde ook hun interessante verhaal aan de zaal.

» Lees meer

MEET UP - Talentontwikkeling | 22 mei 2019

Na het lanceren van het nieuwe bestuur, het nieuwe logo en de nieuwe website, was het woensdagavond 22 mei tijd voor de lancering van het nieuwe event ‘MEET UP’. Met inspirerende sprekers zoals Henk Salome en Richard Grootscholten werden, in een volle businesslounge bij RKVV Westlandia, onder andere bestuursleden van verenigingen, trainers en ondernemers meegenomen in hun verhaal.

Henk Salome was de eerste spreker. Als voorzitter van tennisvereniging LTC nam hij ons mee in het proces van de verbouwing en renovatie van het tennispark en het clubhuis. Na een korte ‘rust’ sprak Richard Grootscholten, die wereldwijde ervaring heeft opgedaan in Talentontwikkeling, specifiek in het topvoetbal. Zijn visie; iedereen heeft talent en iedereen is uniek, het is aan jezelf en je omgeving hoe je dit talent inzet.

» Lees meer

Succesverhaal: Mandy van den Berg (voetbal)

Mandy van den Berg is profvoetballer bij Valencia CF en heeft onlangs een gouden medaille behaalt tijdens het EK voetbal. Zij is haar carrière ooit begonnen bij Westlandia en vervolgens bij ADO Den Haag en Oranje. Zij wide zowel bij ADO als bij Oranje in Papendal de trainingen volgen. Met het openbaar vervoer zou ze enkele trainingen missen. Tijdens een van de evenementen van Topsport Westland heeft zij binnen ons netwerk een oproep gedaan voor vervoer. Een groep Westlandse ondernemers van Westland United zijn op haar vraag ingegaan en hebben een auto beschikbaar gesteld.
Doordat ze zowel bij ADO als bij Oranje haar trainingsschema kon afwerken heeft ze ook de transfer kunnen maken van ADO Den Haag naar Denemarken.

Kunnen wij je ergens mee helpen?